13.12.10

Tears.

Ūdens dara tīru no ārpuses, asaras - no iekšpuses.
Paraudi un kļūs labāk. J
·         ○Mēs raudam ne tikai,kad esam bēdīgi.  Asaras rodaas arī mirkļos,kad mēsesam no sirds laimīgi. Vienalga,aiz prieka vai bēdāam.
·         ○Dzīves laikā pār cilvēka vaigiem norit ap 70 litru asaru. /iespaidīgi./ ;]]
·         ○Auww,mazie mīļumiņji. [Ti. – jaundzimušie] nevar raudāt,jo nav attīstījušies asaru dziedzeri. ^
·         ○Manuprāt,visbiežā mums liek raudāt attiecību pārtraukšnas saistītās reizes.
Ak,šīs gaužās asaras. Bez tām mana dzīve nav iespējama. Pat iedomājoties par to visu,aizraujas elpa.Un liekas, kad tūlīt nosmaksi!Mana emocionālitāte ir pārāk vaļīga,jūtu līdzi citiem un saprotu viņu sajūtas un sāpes.  Kas man ir svarīgs? – Cita cilvēka laime! /h/Ļaunais raud aiz skaudības, labais aiz līdzcietības. „smaidrs,rada smaidu.” -  pilnībā piekrītu,jo ar mani tā notiek. ^  
Tās atmiņas,tik ļoti sāp. Katra mana asara paņem līdzi kādu sāpīti,bet nepietiek šo sāļo pilienu lai aizvestu visas sāpes. Atmiņas paliek mūžīgi,nekur nepazūd. Manuprāt,sāpīgākais paliek ilgā,nekā,laimīgākais,varbūt tāpēc,ka par sāpēm vairāk domā?! – vairāk sirdī grauž. ;/ Sākumā ienīstu otru personu,tad nicinu sevi un vēlāk jau mēģinu samierinātīes ar realitāti un ar paceltu galvu turpināt dzīvot tālāk.
Laimelaimelaime,burvīgi skan,vai ne?!
Nesaprotu cilvēkus kuriem nekas nepaliek uz sirdsapziņas,ja kādam nodara ciešanas. Nespēlējies – iemīlēsies,šie vārdi tiešām ir jāievēro. Kurš gan muļķis spēlējas ar „mīlestību”?! Savā rotaļlietā tāā var iemīlēties,ka pat citai nebūs vietas pat tavā tuvumā. ;] Labāk ir sēdēt un gaidīt to īsto,to muļķīti kurš pa tiešām ieķers tavā sirdī to amora āķīti. /giggle/. ^
Tikai nebaidies palikt viena/s tas nav baisi,nedroši,bet gan baudāmi. ^ Tavs mīlēšanas laiks pienāks un nekad nepaskries garām.  Izaudzē sevī kārtīgu,apdomīgu un mīlošu sirsniņu. ;]] Waah,es tik ļoti esmu pieķērusies,kādam,jaukam,superforšam cilvēciņam. ;* Kurš ir sagrābis manu sirds saldo pusīti,mīlošo un uzticamo.
Damn,negulētas naktis,pierāudāti spilveni,sevis mocīšana,naids –  tas nav vajadzīgs,bez tā var burvīgi dzīvot un piepildīt sevi ar laimi. ^ Jo ātrāk tu palaidīsi otru pusīti,jo ātrāk tava sirsniņa sadzīs.
Daži cilvēki pagātnē ir tik ļoti sāpināti,ka viņiem rodas grūtības uzticēties citiem.

Tās izjūtas vienmēr tev ir līdzās,gaida savu izdevību tik brīvībā,tāpēc,esam stipri un neļaujam mūs pazudināt no realitātes un iedzīt depresijā. 

3 komentāri:

Animated Social Gadget - Blogger And Wordpress Tips