23.6.12

Līgo papardēs! - Bezalkoholiskais alus ir kā porno pa rādio..


PIRMDIENA.

īpaši negulēt nakts,labi pavadīts laiks,bet agrs rīts,jālec uz rollera un jāmauc uz pļavu rudzupuķu medībās. 
bet braukšana uz Muldakmeni nebija no tām  patīkamākajām, jo ceļš bija bedrains un akmeņains. Tā arī zinot vietu , piestājām , saplūcām veselu kušķi un devāmies pa šoseju Rīga-Daugavpils atpakaļ,nevēlējos atkal kratīties pa to nogreiderēto ceļu. (: Bet braukšana par šoseju bija smieklīga,jo šķita ka braucam uz 20km/h + vējš bija liels,visu ceļu smējos, jo domāju ka mammu aiznesīs pa gaisu. Bet mums teica ka minām ļoti ātri, hā, smiekls. Un tad pakaļ kļavu lapām,saēdos meža zemenītes un devāmies mājup,un tā atlikušo dienu pa dārzu un taisīju sacepumu,bāc,atkal tāds savāds,bet ir okk. (: , bet šoreiz nakts bija gulēt,jo sapratu ka šonakt nebūs interesanti.
OTRDIENA.

rīts kā rīts,ilgi čučēju un gaidīju Matīsu. un tad devāmies ar mammu savās ģelās,un atkal h sēdēju pie floreata un smējos par cilvēkiem,bet,protams,bija jau zb, kā arī kamēr mamma činī   ēst mēs ar Matīsu pie viņa un atkal mājup palīdzēju .. huh,tā vispār parasta diena,bet ar maziņu garastāvokli, "gribu bet negribu" .. hā.
Un vakarā maucām atkal pie Matīsa paēst,jo no manējiem varēja tikai vēlas vakariņas iegūt, bet, protams , bijām salasīt dārziņā DAUDZ zemenes. /lick/ btw,diena bija okk. (: atkal mans ātri aizgāja gulēt,jo Matīss visu laiku teica lai eju gulēt. *blush*
TREŠDIENA.



Atkal aši jāceļas un jādodas uz laukiem!  ātri uztaisīju zemenes ar krējumu un cukuru un braucām atkal ar dzelteno vāģīti līdz Ļ. pakaļ normālai mašīnai un pa taisno uz lauciņiem,kājas saskrāpētas,man kaut kā bija pavēsi , daudz ziedu  un daudz jauku foto. Līdz kādiem 2viem papļavojāmies. (:  Un tad jau taisīt vīriem ēst un es beidzot dabūju papeldēties. Helll yeah...


CETURTDIENA.

slikts rīts,piecēlos kā sabrauks ezītis ,visas maliņas sāpēja un garastāvokla nedrusciņ nav , 12tos lēnāāām sāku kustēties ,bet tāpat ap 4triem ierāvu asperīnu un maucu griezt ziedus, galva sāp , tā itkā man būtu pohnoijs, laikam tāpēc ka pa nakti biju pie Agnes un atnākot mājās vēl pie pc nosēdēju, jo okeānijā bija jaunumi un vēl dažādi iemesli. 


PIEKTDIENA.

Atkal rīts jau ašais,līdz 12tiem nogulēju,aši cēlos,jo jau mani terorizēja , protams , daudz , ļoti daudz puķu pīkšanu un braukšana ar rolleri , jo mammai visvisādas lietas vajadzēja. 
Man vienalga , ka ir vasara , es ēdu kā vēl nekad, kas notiek?! man ļoti gribas ēst. ;DD un man šķiet ka es esmu kaut ko sajaukusi šajā blogā , jo visa šī nedēļa man šķiet vienāda un tāda sajūta ka mani ir sākusi piemeklēt atminās traucējumi. Nē nu , tad jau manīs kāds būs nobeigums šai trakajai nedēļai, ehh, daudz iemeslu kādēļ es jūtos tik stulbi un katru rītu/dienu uzvedos kā ar kreiso kāju no gultas izkritusi.Hehe,par filmu smiekli nāk,kaut pat nekad viņu neesmu redzējusi līdz galam.Ielīdu savā vēsajā istabā kura ar laiku kļuva tik pat karsta kā leja,jo mes cepjam pīrāgus, omņomņ,žēl ka lietus līst,bet tā tie pīrāgi un cepumi ir dievīgi. ♥ .
Ak , šodien no rīta skatījos Degpunktu  - šis raidījums tik tiešām spēj sagrozīt smadzenes uz labo pusi. 
Nu tad jau manīs - kādi gan man būs šie Jāņi. 


Tik ļoti sen nav cepta pica , ka pat sakārojās , vēl tās bildītes ar piciņām , aiaiai, kāds nāks ar mani cept?! 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Animated Social Gadget - Blogger And Wordpress Tips